Returvarer

Returvarer - Boldfabrikken

Kimpex A/S
Nejsumvej 4,
9750 
Oestervraa
Danmark

Sådan returnere du

Der er 30 dages fortrydelsesret på alle varer fra modtagelsesdagen, når du handler hos os som forbruger, såfremt de er i samme stand som ved modtagelsen. Det vil sige, at varerne ikke må være vasket, påskrevet navn eller lignende. Vi skal have modtaget returvarerne senest 14 dage fra du har givet os besked om fortrydelsen.

 1. Læg varen tilbage i dens oprindelige emballage
  Eventuelle mærker og klistermærker skal forblive på produkterne - ligeledes må produkterne ikke bære tegn på f.eks. slid, pletter eller skader eller lugte af udefrakommende dufte.
 2. Pak produkterne og vedlæg retursedlen
  Du kan finde retursedlen i bunden af forsiden. Den udfyldte returseddel vedlægges din pakke sammen med returvarerne. Genbrug gerne vores forsendelsesemballage eller pak returvarerne i en ny pose/kasse.
 • Send pakken til vores adresse
  Send pakken retur til denne adresse.
Boldfabrikken
Nejsumvej 4
9750 Oestervraa
Danmark

Få dine penge tilbage
Når vi har behandlet din retur sag, modtager du en mail om at vi har modtaget dine returvarer og behandlet din sag.

 • Da du bærer risikoen for returpakken, anbefaler vi, at du altid sørger for at få en kvittering ved indleveringen.

Returbetingelser:

 • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, og vi har ikke mulighed for at afhente forsendelser sendt uden omdeling.
 • Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.
 • Har du produkter fra forskellige ordrer, må disse gerne samles i én returforsendelse - dog skal du vedlægge en udfyldt returseddel for hver af ordrerne.

Ønsker du at ombytte en vare til en anden?

Ønsker du at ombytte en vare til en anden, skal du sende den retur til os. Når vi har modtaget og behandlet dine returvarer, vil pengene blive krediteret for varerne, og du kan med det samme lægge en ny ordre på den vare, du ønsker i stedet for.

Denne procedure gælder altid, når du ønsker at ombytte et produkt til et andet – også hvis du ønsker den samme vare blot i en anden størrelse.

Vil du returnere en gave?

Skulle du have modtaget en gave, der er købt hos os, som du ønsker at returnere, skal du blot:

 • Udfylde vores returseddel.
 • Påfør meget gerne gavegiverens telefonnummer/adresse, så vi kan finde ordren i vores system.
 • Angive ordre-ID på bestillingen (hvis du kender denne).
 • Sende den til vores adresse ifølge vejledningen ovenfor.
Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Boldfabrikken.dk i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Her anses to måneder som rimelig tid.

Hvordan gør jeg?

Som start skal du sende os en e-mail med en beskrivelse af problemet/fejlen og vedhæft mindst 2 billeder. Ét af fejlen og ét af hele varen. Så kan vi både vurdere problemet samt varens almene stand.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. Kontakt os på info@miniius.com, inden du selv returnerer varer, så vi kan afhjælpe problemet. Skulle vi ønske en defekt vare retur, vil vi pr. mail sende dig en returlabel.

Varen sendes til:
Boldfabrikken
Nejsumvej 4
9750 Oestervraa
Danmark

Vi sender en mail, når du fortryder eller reklamerer.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.